Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 8, 2012

Är det sant?

När jag nu sitter hemma i soffan efter en otroligt intensiv helg och skriver detta så känns allt så overkligt. Att jag kan numera säga att jag är Kettlebellsintruktör - say what??? För denna helgen har jag pushat mig själv så långt ifrån bekvämlighetslådan att jag behöver söka visum för att bli insläppt igen. Och hade jag vetat hur tufft det skulle vara så hade jag nog väntat med denna utbildningen tills kroppen var lite lättare. Men å andra sidan då hade jag nog aldrig gjort det. Ibland måste man bara ignorera ursäkterna som vimlar runt i skalle och bara våga skutta ut i det okända. För vet ni vad? Man fixar mer än vad man tror!

Men vi börjar från början. Jag åkte upp till Stockholm sent i fredagskväll. Fick en god natts sömn och fyllde på med en stadig hotellfrukost. Tur var att jag lämnade hotellet i tid för det blev en lite omväg till ConCor men till sist hittade jag dit. Pirrigt i magen men än så länge lugn. Fast typ 5 sekunder senare när jag kom in genom dörren och såg de andra …

Bildkavalkad från helgens äventyr

Tänkte börja med att ge er en bildkavalkad från helgens Spartan-äventyr. Många, många, många bilder men detta är ju också min dagbok över min hälsoresa. Och jag vill kunna kika tillbaka på detta äventyret och vad jag åstadkommit. Vissa av bilderna är lånade från Spartans facebooksida, från min partner in crime Helena och från min nyfunna kompis Linda. Here we go så får vi se om ni hittar mig på bilderna - vissa är lättare än andra :-)
Blunda och svinga för att få in känslan
Denna bilden är min nya ass-motivation pic...
Åter igen det är som jag är ihopsatt utav två kroppar...

Full fokus med typ 10 min kvar utav helgen...  Trött kämpe och ett av de få tillfällena vi fick sitta ner längre än 1 min :-)


Sving, sving, sving i 3 timmar...
Två timmar in på helgen och orkar fortfarande le :-) 

Strike a pose!

Tack till ConCor Crossfit!

Helgens äventyr har tagit plats på ConCor Crossfit i Stockholm. Jättefin och fräsch sk. box (gym heter så i crossfit världen har jag fått lära mig :-) ). Häftiga ytor för funktionell träning, fräscha omklädningsrum och en trevlig ägare i form utav Camilla. Har du vägarna förbi tycker jag du ska kika in!