Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 11, 2012

Våga utmana dig själv!

Jag skrev i måndags att jag varit så långt utanför bekvämlighetszonen att jag behövde ansöka om visum för att bli insläppt. Vilket var helt sant för i helgen så har jag varit oerhört obekväm både kroppsligt och knoppsligt. Men samtidigt också bekväm eftersom jag har gjort något som jag älskar nämligen att träna och för att jag vågade vilket gett mig ökat självförtroende för vad jag faktiskt kan. Det är häftigt!

Jag tror väldigt många är rädd för att känna sig utanför, obekväma, att man inte passar in eller vilken benämning man nu använder. Tror också det är vanligare för tjejer än killar. Åter igen en generalisering men på något sätt har jag känslan att killar har bättre självförtroende för vad de kan prestera. Och ibland lite för mycket... Hur många känner inte igen tugget om att jo men jag spelade fotboll när jag var 20 och nu när de är medelålders så tror de fortfarande att de kan göra ett hattrick på 20 sekunder fast de inte rört sig på de senaste 30 åren...

Och absolut promenader…

Min egen pinne

24,95 kronor på Coop och jag har min egna pinne! Nu ska här stretchas och övas på rörlighet. Ännu ett hemmaträningstips :-)