Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 14, 2012

Kvällsmellis

Numera så är det ju kvällsmellis på schemat enligt mitt kostschema och den består utav frusna bär, proteinpulver, kvarg, loppfrön (eller psylliumfrön som det egentligen heter) och lite vatten. Ner med allt i mixern och voila. By the way om du har en trög mage och vill få in lite regelbundenhet på #2 så kan jag rekommendera loppfrö. Men överdosera inte utan cirka en matsked per dag should do the trick if you know what I mean :-)Dagens bär bidde blåbär och björnbär

Chili och soffan

Njuter av en slapp söndag i soffan för snart sparkar det ju igång igen. Detta är sista helgen som blir relaxad på ett tag. Nästa helg sätter ju min utbildning till träningsinstruktör igång så det kommande 3 helgerna är det tillbaka till skolbänken och böckerna. Efter det en intensiv vecka i gymmet. Så nästa  slappehelg blir den 17-18 november :-)

Idag bidde det chili con carne till lunch. Första gången jag lagat det i mitt liv. Kanske inte min favoriträtt men helt okej. Maken och jag åt det med blandad sallad och kvarg. Mr Jensen vart mycket nöjd med dagens lunch så jag lagade nog en hyfsad chili... Imorgon kväll så ska ytterligare ett recept testas. Nämligen detta: http://www.kostradgivarna.se/2012/10/9623/ Vad har du käkat idag?