Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 15, 2012

Ett friskare Sverige

"Ett friskare Sverige är en uppmärksamhetsvecka kring mat och rörelse som genomförs under vecka 42, den 15–21 oktober, 2012. Veckan ska ge inspiration för att äta bra och röra på sig. Vi vill öka möjligheten till människors hälsosamma val genom att uppmärksamma konkreta exempel från hela landet. "

Läs mer här: http://www.ettfriskaresverige.se/omprojektet.asp och när jag var ute och gick en liten lunchpromenad hittade jag denna affischen. Det vill säga med anledning utav "Ett friskare Sverige" så Capio i Lund en hälsokväll den 16 oktober. Så om du bor i Lund varför inte ta en sväng förbi och testa din kondition, balans eller få andra träningstips.

Jättegott!!!

Fiskreceptet som jag bloggade om igår stod ju på kvällsmenyn idag. Och det blev jättegott så det kan jag verkligen rekommendera. Jag följde väl inte till punkt och pricka. Tog en torskfile, morot, svamp, tomat, vitlök, gräslök, peppar, salt och smör i lagom mängd i varje paket. In i ugnen på 175 grader i 30 minuter. Blomkålsmoset gör jag ju på känsla nu för tiden så det enda som vart nytt för denna gången var att ha i gräslök och det blev mumsigt. Testa vetja!

Torskpaket
Yes kvällsmat imorgon också 
Blomkålsmoset: kokade bara upp färsk blomkål i bitar i vatten tills det är mjukt, häll av vatten och ner med grädde och smör samt kryddor, stavmixa och voila 
Kvällens portion

Ödsligt på gymmet

Tjoho jag kom upp och iväg till gymmet imorse. Har varit ett tag sedan jag kommit upp en måndag men trots mörker och regn så gick det idag. Så skön start på dagen och de första 10 minuterna var jag helt själv på gymmet. Lugnt och skönt men nästan lite ödsligt. Fast sen kom ju 5 till så då vart vi hela 6 stycken... Imorgonbitti är det dags för PT-Malou och pass 5 dvs TRX, pilatesboll och medicinboll. Kuligt och vi får se om det blir någon videon :-)

Älskar att starta dagen med träning och nu gör det ju inte ont i kroppen efter kettlebellshelgen heller. Latjade faktiskt runt med den lilla bellen de har på Studion S även om man kan glömma tvåhandsfattning på den varianten... Funderar på att ta med en rosa 8:a på onsdag så jag kan göra övningarna korrekt. Men känns lite dumt att checka in med en kettlebell i handen. Fast å andra sidan varför inte jag måste ju öva...