Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 16, 2012

Höstmys har jag fått!

Har konstaterat det tidigare men idag fick jag det bekräftat. Jag har verkligen de bästa kompisarna i mitt liv. Idag stod det myslunch med goa Lotta som du stött på tidigare i bloggen bla för hon var så snäll och gjorde mig sällskap under Tjejmilen helgen när maken fick förhinder. Och vet ni vad? Jag fick höstmys utav henne. En fin paket med gottluktande te som jag nu myser med i soffan och en fin nyckelring.

Den sistnämnda har mottot: "Följ dina drömmar - det är ditt liv!" Hon sa att hon tänkt på mig när hon såg den. Hallå har jag de bästa vännerna eller har jag de bästa vännerna? Rebeca köper fina rosa fjärilslyktor och Lotta fin nyckelring. Och tidigare har jag fått fina presenter för att någon tänker på mig när de ser det. Så glad och tacksam för att ha sådana här vänner i mitt liv och få sådan omtanke. Kan bara hoppas jag återgälda det ens 10% och tack alla för ni är så snälla emot mig!!!20 kilo!?!

Jag trodde det vart dags för pass 5 eftersom det är ny vecka men hade missat att pass 4 har ju inte genomförts. Så TRX byttes ut mot skivstången. Men inga problem för stången och jag är ju bästisar numera och jag tycker olympiska lyft är så himla kul. Framför allt för att jag känner mig STARK! Skönt också att känna att man har energi och kraft i kroppen igen för förra veckan vart man ju lite matt :-)

Efter uppvärmningen så blev det diverse övningar med stången utan vikt tex benböj, axelpress, good mornings och lite sånt. Efter det över på tyngre vikter i bland annat bröstpress. Där dagens bästa blev något på 30 kilo. Tungt och med träningsvärk men det gick. Efter det blev det marklyft där jag slog PB... Ja alltså världrekord för Tina enligt träningsförkortningar.

Den notering jag kunde hitta i bloggen är i från 22 mars http://www.butterflytina.com/2012/03/olympiska-lyft-videokavalkad.html och då vart det 52 kilo som stod på schemat. Idag blev det 72 kilo och 5 reptitioner. Först skull…