Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 18, 2012

Nu checkar jag ut...

Har ju tagit ledigt från jobbet imorgon så nu checkar jag snart ut för denna veckan. Imorgon och hela helgen är det skolbänken som gäller för nu börjas det... min utbildning till träningsinstruktör hos The Academy. Lite pirrigt i magen men ändå lugn.

Känns som klarade jag att svinga en stålkula i två hela dagar och att läsa till kostrådgivare i våras så fixar jag detta också! Men nu bär det iväg för att testas bindvävsmassage. Ska tydligen göra jäkligt ont så tänk lite på mig. Ha en mysig kväll!

Dusch på ritning...

Tycker det är lite spännande att sökfrasen - dusch på ritning - dyker upp i statistiken för bloggen. Undra hur besviken man blivit på det resultatet. Däremot låter ju - inbjudan tjejmiddag - lite kuligare men jag kan inte påstå att inbjudningarna har forsat in...


En stycke Sumo samt TRX

Tjoho jag känner mig så stark varje morgon på gymmet. Livet är härligt helt enkelt och jag älskar att träna just nu!!! Idag hjälpte bästa PT-Malou mig med att filma olika version utav Sumo Squats Dead Lift High Pull. Ja jag vet namnet är helt galet men denna övning is the shit. Tar hela kroppen och framför allt lår och rumpa. Så ladies börja SSDLHP:a direkt så ska ni se på resultat. Kommer mer om detta i bloggen imorgon.

Dagens pass förutom en massa sumoböjande så bidde det TRX och pilatesbollen. Tycker det är så kul med TRX för det känns så skönt stretchigt i kroppen efteråt. Vet att det är flera som önskat sig lite TRX-tips, övningar videos så det kommer vid något tillfälle. idag blev det bl.a. benböj, utfall, russian twists, rodd i olika varianter. För att avsluta med den där plankan.

Jag vill ju så gärna kunna göra den i TRX:n så det enda som gäller då är att som vanligt öva, öva, öva. Och okej jag är inte där ännu men jag gör framsteg för varje gång vi testar. Idag kom jag upp i …