Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 19, 2012

Honungstestet

Igår kväll testade maken och meddelar här i bloggen att den ekologiska honungskakan vart mycket god. Smakar typ som honung vilket ju är en good thing. Vi kom fram till att denna produkten är en kul och festlig grej som kan vara roligt att bjuda gäster på men kanske inget till vardags. Spring nu och köp en och festa till det i helgen!


Detta pysslar jag med..

...vad gör du?- Posted using BlogPress from my iPhone

Lindas fredagstips

Förra veckan efterlyste min träningskompis Linda tips på olika träningsövningar. Hon hade bl.a. kikat lite Crossfit WODs men blivit lite avskräck när hon sett vilka vikter etc som "man ska" använda. Därför efterlyste hon fredagstips på övningar som hon och vi andra kan köra som är effektiva, roliga, tuffa eller bara så himla bra.

Då kommenterade jag direkt med att min favvis är Sumo Squats Dead Lift High Pull och idag är det hennes första fredagstips. Kul att hon nappade och att jag fick äran att tipsa med en övning. Tack Linda! Därför filmade PT-Malou och jag igår morse olika varianter på övningen och här kan du läsa om min favorit och se resultatet: http://blogg.loppi.se/linda/2012/10/19/fredagstraning-tinas-favorit/

Så kör nu lite SSDLHPs medan jag sitter i skolbänken och lär mig om kroppen...

Stålplattan

En del har frågat och jopp ställde mig på den dära stålplattan igår morse (vågen alltså) men har ingen aning om resultat. Det sköts ju utav PT-Malou. Är 4 veckor in på kostschemat och har committat till 12 så jag ska bara köra på. Vill inte veta vikten för den är egentligen irrelevant plus att jag flippar ut åt båda hållen.

Vad jag menar? Jo om det har gott bra så är jag ju "värd" att äta mer gotter och har det gått dåligt kan jag ju lika bra äta för är det ju ändå åt pipsvängen. Och anledningen till att jag ställer mig på stålplattan är för att få reda på fettprocenten som är den vi fokuserar på. Så jag fortsätter 8 veckor till sen får vi se vad som hänt med procenten Helge...