Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 23, 2012

När PT:n är borta...

...så får bloggerskan svinga lite. Stackars PT-Malou hade ätit något olämpligt så jag körde själv imorse. Tycker jag vart riktigt duktig då jag efter uppvärmningen samt rörlighet med pinnen körde en 30 min kettlebells med diverse övningar. Kul när det liksom sitter i huvudet och kroppen och man bara gör! Blev rejält svettig, trött och fick upp pulsen - I love!

Liksom förra gången the bells följde med till gymmet blir man lite uttittad men det får man ta :-) Får också en del frågor och det är kul bl.a. om jag inte skulle köra lite introduktionspass på gymmet... Efter genomköraren så blev det några andra övningar innan det vart dags för stretch och the boring rehab-övningarna för svansen. Voila dagens pass avklarat.

De fina bellsen men lite tufft med höger hand idag pga av helgens skrivande...
Vänster hand - funkar inte med handskar utan nu måste jag införskaffa tejp!
Höger hand - hmm ser lite äckligt ut...

Nämen titta här!

Mina träningskompisar Linda och Annika är med i senaste Fitness Magazine. Linda som ett case där hon får tips utav en PT. Ska bli kul att följa hennes utveckling. Det var också hos Linda jag träningstipsade förra fredagen. Och Annika som en ny bloggare på Fitness-sajten. Två grymma, roliga och vackra tjejer som jag är stolt över att kalla träningskompisar!

Följ dem här: http://blogg.loppi.se/linda/ http://www.fitness-magazine.com/blogs/strongday/index.htm
Linda får tips

Annika i mitten på översta raden