Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 24, 2012

Märklig känsla just nu...

Just nu ska jag i ärlighetens namn erkänna att jag känner mig splittrad. Det har varit många intryck och mycket som har hänt detta året. Intensivt är bara förnamnet men också så jag gillar att ha det som en true dopaminare. Dock börjar det känns framför allt i huvudet. Detta året hittills så har det pluggats kost, börjat tränas med ny PT, blogger campandes, träningsresa, löpning och Tjejmilen, blogghelg i Motala, kettlebellsutbildningen och nu muskelanatomi m.m.

Ska bli skönt att efter denna instruktörsutbildningen så är det inga sådana utmaningar inplanerade på några månader. Känner jag behöver ladda om och lägga fokusen på kosten och träningen lite mer långsiktigt dvs ro att göra det. Känns som det går hit och dit med kosten igen och det är ju för att jag låter mina känslor ta över. Till exempel om jag blir nervös som nu inför den teoretiska utbildningen - ja då blir jag sugen. Sen när jag lugnar ner mig igen - ja då blir jag sugen. Eller när jag blir trött, stressad, uttråkad ja yo…

Nytt i TV-tablån

Är lite nyfiken på SVTs "Kan du slå en pensionär" som startar den 30 oktober och "Aldrig mera fet" på TV3 med start den 8 november. Hittade en länk till det första programmet men ingen mera infon till TV3s program. Dock verkar det programmet handla om tjocka människor som vill ändra sina vanor och man får följa dem ett år. Och pensionärprogrammet låter också inspirerande att det är typ aldrig för sent och att ålder inte är en avgörande faktor.

Läs mer här:
http://www.svt.se/kan-du-sla-en-pensionar/superpensionarerna-tar-over
http://www.tv3.se/program/aldrig-mera-fet (men ingen info eller ser jag i syne?)