Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 25, 2012

Tillfällig svacka I hope...

Som en erfaren projektledare så vet jag att man misströstar en bit in ett projekt. Den första tiden är man full av energi och får saker och ting att hända. Men efter ett tag så tappar men lite av den där energin och ser allt som ska göras istället. Den svackan kan vara olika länge men beror oftast på vilken deadline man har dvs när ska projektet levereras.

Likadant som när man ska plugga till ett prov eller vad det nu kan vara. Det är inte förrän i sluttampen då man tvingas att få resultat som man får rumpan loss och börjar producera igen. Då jäklar händer det grejer igen... Och den där berömda svackan tror jag att jag nu gjort en störtdykning i mitt i projektet "jag kan visst då bli instruktör".

Och vad gör bloggerskan Jensen när hon misströstar och deppar "jo men då kan jag ju lika bra mess it up even more och käka skit. jag kommer ju ändå inte fixa det..." Eller tankar som "what was I thinking och hur kunde jag ens tro det". Vad babblar jag om? Jo jag …

Dagens terapipass med PT-Malou

Torsdag och dags för PT-Malou igen. Har saknat henne denna veckan även om jag visste att pass 6 stod på schemat så kom jag upp ur sängen på studs. Detta passet är liksom hemlis-passet eller godbitarnas godbit... Det jag vet är att det är en blandad kompott utav roliga övningar. Och som vanligt levererar PT-Malou som den bästa PT:n hon är!

Idag fick hon även agera terapeut men istället för en soffa så pratade jag mig igenom passet - ja när tungan inte släpade i marken alltså... Vart lite deppig för mina instruktörsdrömmar. Faktiskt har de gått lite i kras de senaste veckorna och nu vart det liksom rock bottom of all offermentalitet när jag värmde upp på crossen. Men efter jag fått nojat färdigt där stackars PT-Malou knappt får en syl in i vädret (varför säger man så egentligen eller är det jag som är snurrig...) och jag kommit ut från duschen så kände jag mig lite starkare.

Men mer om det ikväll nu pratar vi något kuligare. Så vad bidde det idag då? Jo efter uppvärmning både på crossen…