Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 2, 2012

Största kramen till PT-Malou!!!

Nu ska alla ni som läser bloggen för en gångs skull kommentera annars kommer jag jagar er till världens ände!!! Min bästa PT-Malou is under the weather. Jag kan inte ens börja skriva om hur mycket hon betyder för mig - både som vän och den grymmaste PT:n i världen. Men jag tror att ni som följt bloggen under detta året har förstått att tillsammans med henne har jag åstadkommit mindre mirakel med min träning. Plus att hon tillför underbar energi och glädje till mig i varje pass.

Så nu vill jag att alla ni går in i kommentarsfältet och skriver lite pepp till PT-Malou som typ kram, du e bäst, krya på dig, hjärtan - you name it. För idag är vårt mission att ge så mycket kärlek som möjligt tillbaka till finaste tjejen som gör allt för sina kunder men nu måste ge kärlek till sig själv! STÖRSTA KRYA PÅ SIG KRAMEN TILL MALOU FRÅN MIG!!!

Pynt till kvällen

Blir så glad av färgerna så jag ville dela med mig. Ikväll som kommer mamma med sambo, svärföräldrarna och kusin med sambo på middag. Och då vill man ju ha lite fint och gotter. Visst är rosorna härligt röda och clementiner härligt gula? Har du ätit en clementin ännu? Har faktiskt inte ätit en clementin på typ två år men i helgen blir det nog en till mellis.