Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 6, 2012

Karma is a bitch!

Jag har länge följt Katrin Zytomierskas blogg. Dels för att jag är nyfiken och dels för att jag har tyckt att hon har varit en frisk fläkt i sin icke-svenskhet dvs i sin kaxighet. Men på sista tiden har jag tröttnat mer och mer. En del i det är hennes sätt att rida på LCHF-vågen. Hey går det att tjäna pengar så men det är ju inte den LCHF:en som jag står för. En annan del är att hennes påhopp på tjockisar vilket i hennes fall är alla som typ väger över 55 kilo har spårat ut helt sedan hon ska tjäna pengar på sina bantningsböcker.

Igår gick jag in på hennes blogg och blev helt häpen, ledsen och sedan förbannad. Jo då jag är mycket medveten om att damen i fråga provocerar för provocerandets skull och att hon just nu sitter och njuter av all trafik och attention som hennes blogg får pga hennes korkade inlägg. Och först tänkte jag inte skriva något om detta för jag ville inte på något sätt bidra till den uppmärksamheten. Men efter en god natts sömn när jag fortfarande tänkte på detta och …

Beröm till mig!

Glömde ju att uppdatera bloggen om min andra framgång den senaste tiden. För första gången i mitt liv lyckades jag plugga inför gårdagens tenta utan att stuff my face med en massa godis och kakor. Har typ aldrig hänt! Och japp suget var där och ni kan tror jag har hinkat te (och kissat...) som kompensation :-)

Men detta är jag jäkligt stolt över och jag håller mig till planen dvs i fredags åt jag av efterrätten och nästa tillfälle är spahelgen i Kivik den 17-18 november. Kommer nog bli tufft nu under praktiska delen av utbildningen och att jag brukar bli så himla hungrig när jag kör så intensiv träning. Dealen med mig själv är - ät mat allt vad du vill men du rör inte godis, kakor, läsk etc. Heja på mig!