Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 8, 2012

Tänk om...

Egentligen ska man inte tänka så men just nu är denna kämpen trött. Framför allt i knä och fotsulorna. Det jag tänker då är fasiken tänk om du Jensen tappat de där extra 20 kilona då hade allt det varit så mycket enklare. Men what´s the point? Det finns alltid tänk om:s... Jag jobbar istället på att tänka positivt - fasiken vad jag är stark som kan hänga med trots de där kilona!

Och idag har varit lika kul men vi har fått jobba ännu hårdare i gymmet och det känns i kroppen kan ni tro. Vi har repeterat bröstövningar ifrån igår, vi har kört massa benböj, utfall och benmaskiner och så axlar på det och lite ben till... Vår hemläxa är att imorgonbitti ska vi var och en köra H-D-H benböj med Per. Lite nervös men detta fixar sig.

Förresten idag så var det en större tjej i gymmet som tränade med PT. Hon kämpade på och jag kände så väl igen mig. Tänkte på känslorna som stormade runt i knoppen när jag var så stor och även idag vid vissa tillfälle. Fick mig också en tankeställare att hur långt j…

Trött men lycklig

Dags för tredje dagen på Träningsinstruktörsutbildningen på The Academy idag. På Kostrådgivningsutbildningen i våras upplevde jag något liknande och det är att alla som går utbildningen brinner för ämnet plus att lärarna är oerhört kunniga och väldigt duktiga på att lära ut. Det är en riktigt WOW-känsla och ger en extra skjuts att anstränga sig.

Så även om jag är trött och känner mig lite sliten av alla intryck, så är det med lycka jag hoppar ur sängen på morgonen för jag är så spänd på vad som väntar idag! Jag ser fram emot att träffa mina 17 nya kompisar samt lärare Per. Jag ser fram emot att få lära mig nya övningar och teknik i gymmet. Jag ser fram emot att spela instruktör - kund och att få feedback på vad jag kan utveckla. Jag ser fram emot att presentera min hemläxa för Per hur jag ska komma tillrätta med mina axlar och skulderblad för att få till tekniken ännu mer.

Eller okej nu ska jag vara ärlig - jag är lite nervös inför det sistnämnda... Men jag har förberett mig så gott j…