Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 15, 2012

Det går bra nu!

Just nu har jag flyt i både träningen och kosten. Är bara den där vänster hälkudden som inte vill samarbeta så konditionsträning är lite svårt. Tyckte det kändes helt okej igår så körde en timme på löpbandet. Inget ont under tiden men resten av dagen fick jag betala priset. Så det gör jag inte om på ett tag. Men vet ni vad min svans mår bättre och bättre. Jag ser verkligen ljuset och har hopp om att en dag kunna sitta utan smärta!

Styrketräning har jag fått en ny skjuts i efter utbildningen och idag blev det ett tungt benpass plus den där rörligheten för axlarna. Och i bakhuvudet ligger hela tiden - hållning, hållning, hållning - och det gör skillnad att vara kroppsmedveten. Fast jag saknar min PT-Malou något grymt men keeping it up så att hon ska bli stolt över mig när vi ses igen. Man kan ju inte säga att nej vet du vad jag tog ett litet uppehåll så kan vi ta det lite lugnt med vikterna...

En annan träningsgrej jag har i huvudet är pilates. Min träningskompis Margaretha (ni vet min …

Diabetes och kost

Fick nästa nummer utav Mat & Hälsa i posten igår och två artiklar handlar om kost och diabetes. Väldigt intressant plus att min fina kursare Annelie är med i en av dem! Plus en artikel med bakrecept från Fröken Magnolia och Blending Bliss. Är så nyfiken på de produkterna. Har du testat dem?