Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 20, 2012

Oj pirrigt nu...

Massa spännande mail i inboxen och telefonsamtal idag :-) Men också pirrigt. Fast om man inte kastar sig utför klippan kan man ju inte testa vingarna... Tag ett djupt andetag fru Jensen och kör!

Sötare blod?

Lite nyfiken på denna boken. Är det någon där ute som läst den?

Jag har bestämt mig!

Efter många tankar och soul searching så har jag kommit fram till ett beslut inför 2013. Jag ska inte läsa vidare till PT. Och det handlar inte om mitt självförtroende för på den sidan har jag fått värsta boosten vilket was long over due. Vidare hade det varit så himla kul att läsa vidare med Bästa Gruppen och att få äran att ha Per m.fl som lärare. Men jag har kommit till insikten att det är inte det jag drömmer om. Man ska aldrig säga aldrig men för nu lägger jag detta på hyllan.

Istället känner jag att det jag vill göra är: fortsätta med min egna resa och med träningsäventyr, jag vill vara den som tränar kl 06.30 - inte stå brevvid någon och peppa, jag vill väldigt gärna komma igång som träningsinstruktör - hoppas något gym vill satsa på mig trots att jag är nybörjare (har skickat iväg två ansökning igår så håll tummarna!), jag vill väldigt gärna komma ut och föreläsa om min resa för att ge andra hopp om att det går, och jag vill fortsätta inspirera med min blogg. Plus säkert en ma…