Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 28, 2012

WOW WOW WOW!!!

Alltså jag spricker av stolthet samtidigt som jag rodnar lite och fäller tårar... Jag har nämligen vunnit något stort idag!!!! Kalle som bloggar på Cafe och vars blogg jag läser varje dag har utsett mig till vinnare i hans Veckans Skryt. Okej jag har ju nominerat mig själv men inte fasiken trodde jag att jag skulle vinna inte - mest en kul grej liksom. Brukar vara andra som har gjort så mycket större grejer.

Prata om chock när jag idag som vanligt går in och ska kolla senaste inlägget. Tur jag satt ner och hade dörren stängd för jag började faktiskt gråta. Av olika anledningar tex hans fina motivering (måste nästan printa ut och rama in den), att lilla jag en skånetös vann, att andra kan bli impade av det jag gör när jag blir så mycket mer impad av alla andra än mig själv, att jag har kommit så långt och hur hårt jag har kämpat (och måste kämpa för inget kommer gratis - bara hårt arbete som ger utdelning!).

Kalles motivering är: "En fjärils förvandling är ett naturens under, snar…

Vill ni veta en hemlis?

Denna bloggerskan ska from januari leda kettlebellspass på Studio S här i Hjärup. Jättekul och jättenervöst på samma gång. Varje söndag strax efter kl 11 ska alltså jag stå i stora gruppsalen och få folk att köra skiten ur sig i en timme. Betvivlar inte mina teori- och teknikkunskaper vad det gäller kettlebellsen - I know I am good.

Men just nu snurrar det i huvudet utav hur ska en uppvärmning och en stretch gå till plus till vilken musik. Fast framför allt det där berömda självförtroende och bilden utav en instruktör i mitt huvud. Mest bilden utav mig själv och att jag inte tycker den rent kroppsligt matchar min bild utav en instruktör. Något jag får fortsätta att bearbeta dvs just get over :-)

Nog med nojor! Nu ska jag bara hoppa ut i det okända och kämpa hårt för att nå mitt mål - att bli en grym instruktör som människor gillar att träna för pga att man blir glad, får en endorfinkick och att de är slut när de går ifrån passet. Naturligtvis följer bloggen med på äventyret. Och ikväl…