Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 29, 2012

Födelsedagsträning - It's on!

Kommer ni ihåg att jag bloggade om födelsedagsträning för några dagar sedan? Om inte läs här:
http://www.butterflytina.com/2012/11/fodelsedagstraning.html Och nu är det klappat och klart att det blir av. Jag får lov att ha min födelsedagsträning på Studio S. Vad som ska tränas är en hemlighet men vad som är klart är att efteråt blir det tårta och bubblor! Har skapat ett fb-evenemang och just nu är vi 15 stycken som ska delta - jättekul!

Har du inte facebook eller inte vän med mig där men vill ändå komma och träna med mig? Maila mig vetja så skriver jag upp dig. Antalet platser är dock begränsade. Och du om du inte bor i närheten eller jobbar eller är bortrest så funkar det ändå. Vad menar jag? Jo den 28 december kör du ett träningspass och tänka på mig! Och glöm inte att fira med tårta efteråt :-)

Mycket kettlebells och svett samt en tår!

Imorse vart det PT-pass på schemat och pass 2 på dagordningen som gällde dvs kettlebells. Också sista gången vi körde på Fitness i Arlöv för from nästa vecka blir det lite ändringar. PT-Malou och jag ska träna tisdagmorgnar på Universitetsholmen i Malmö istället. Lite ledsamt efter som vi spenderat 11 månader där tillsammans men nu är det nya tider och samarbetet ska uppgraderas till fin-gymmet :-)

Efter uppvärmning så vart det en massa halv-, hel- och bytahand-svingar. Efter det ett block med tre övningar dvs sumo squat med high pull (kolla på min YouTube kanal så kan du se övningen) med 16 kg, armhävningar på bell, och triple-X med 8 kg. Efter det halvsvingar med dubbla kettlebells (8kg), benböj och pressar. Tydligen är snart 8 kilosarna förbjudna...

Blev en video på det sistnämnda - alltid i slutet av passet... Jisses kom på mig att jag pustar och stönar. Så kan man ju inte hålla på sen när man ska bli instruktör :-) Efter passet lite prat och då fälldes en tår eller två över vad s…