Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 3, 2012

Det gick ju inget vidare

Klockan är snart 21.00 och fortfarande inga burpees gjorda. Jag får ha denna luckan tillgodo känner jag. Verkade som en himla bra idé igår kväll men idag känner jag mig inte riktigt hundra. Hoppas bara inte att jag får makens dunderförkylning. Men ändå märklig känsla för det är första gången jag känner att jag inte bangar för att det är jobbigt rent fysiskt dvs jag vet att jag fixar 50 (har ju för sjutton gjort 100 i ett PT-pass tillsammans med 100 marklyft). Coolt! Kvällen har istället tillbringats i soffan med Spotify för att leta musik till kettlebells-pass. Nya tag imorgon och jag återkommer när de 50 är gjorda!

Fin julegran!

På stortorget i Lund finns en fin julegran. Lite kul när det inte bara är ljusslingor. Fanns också visserligen men inte tända mitt på dagen.

Dagens lucka - 3 dec

Nä efter gårdagens mys får vi lägga in en högre växel... Dagens lucka innebär: 50 burpees! Du kan dela upp dem tex 5*10 eller gör så många du kan och vila och sen kör du på igen. Du bestämmer men innan du går och lägger dig idag så vill jag se era kommentarer att the mission is completed.

Så här går en burpee till om du inte vet (alltså a la Tina :-) )