Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 5, 2012

Titta vad jag har!

Min blogg är ju inte värsta kändisbloggen där jag dagligen får erbjudande till höger och vänster eller saker hemskickade. Fast under denna hösten så har det börjat trilla in en del mail och förfrågningar. I de allra flesta fallen har jag tackat nej för jag anser att jag måste kunna stå för produkten, det måste passa in i bloggen och det ska kännas rätt för mig helt enkelt.

Till exempel blev jag bjuden till Friskis & Svettis träningsdag uppe i Stockholm i början på november. Den hade jag jättegärna deltagit i men det var samtidigt som min träningsutbildning. Medans att testa drycker, skriva om klockor eller länka till märkliga kosttillskott känns inte alls lockande. När jag för en tid sedan blev kontaktad utav Andmotion så visste jag först inte vad det var för ett företag. Men efter att ha kollat in deras sajt och hittat massa spännande produkter så kändes detta som en rätt matchning. Kolla själv här: http://andmotion.se/

Jag fick erbjudandet utav dem att testa en produkt och efter…

Klapptips på Stadium

Kanske ett presentkort på Stadium hade gjort någon i din närhet glad?

Dagens lucka - 5 dec

Bakom dagens lucka gömmer sig följande: idag ska vi sköta kosten så optimalt vi kan. Inte hoppa över någon måltid utan vi kör på med frukost, lunch, mellis, middag och mellis (eller hur du nu äter). Och inga onyttigheter utan idag äter vi det vi mår bra. Och nej lussebulle räknas inte för den ser godare ut än vad den är och du (läs bloggerska) kommer bara få ont i magen. Nu kör vi!