Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 7, 2012

Hemmagjord pizza i magen

Okej mix nr 1 är testad och uppäten. Liten miss utav bloggerskan som tyckte det var en bra idé tidigare idag att göra pizza efter träning. Jag vart vrålhungrig men med ett kokt ägg i magen gick det. Väldigt enkelt att använda mixen även om det mesta utav instruktionen gällde tortillabröden. Men typ så här gör man: ugnen på 200 grader, värm mjölk och ner med i en skål tillsammans med ägg och riven ost, häll i mixen och blanda, låt stå i 10 minuter och sedan smeta ut på plåten. 
Jag använde bakplåtspapper på en plåt och smetade ut med en slickepott till lagom tjocklek dvs så tunt som möjligt. Lägg sedan på vad du vill ha på din pizza och pensla kanterna med olja. In i ugnen i ca 20 minuter. Väldigt smidigt och inga konstigheter dvs vem som kan fixa att göra sin egna pizza hemma med denna mixen. Maken och jag gjorde vars en pizza på mixen med halva innehållet så en påsen kommer räcka till ca 8 måltider i detta hushållet. Så det tycker jag är väldigt prisvärt för 79 kronor. Men då är vi …

Jag är en Blissambassadör!

I onsdags skulle jag ha träffat en kvinna vid namn Cecilia men då vi både kändes oss krassliga har vi flyttat fram vår date. Dock har jag hämtat ut en spännande låda på Posten igår. Cecilia har nämligen i sann entreprenörsanda startat företaget Blending Bliss som du kan läsa om här: http://www.blendingbliss.com/ . Cecilias mixer är "ett unikt sortiment av bakmixer inom lågkolhydrat/glutenfri bakning". Och jag har fått äran att bli en Blissambassadör så nu ska här bakas och ätas. Bloggen följer med på äventyret!


Denna planerar jag att testa till grannminglet på söndag 
Maken älskar nötter och bröd så han blir min förste testare för denna 
Den här tänkte jag ta hand om själv... 
Maken igen men jag är också nyfiken
Och mest nyfiken är jag på denna! Hoppas, hoppas, hoppas den är god för detta är kvällens meny! Återkommer inom kort :-)

Mysig fredag!

Ville bara önska dig en mysig fredag!

Jaha slut på ursäkter då...

Imorse hade jag ställt klockan för gymmet men sängen var bara för skön... När jag sen loggar på mailen så hittar jag nya WOD:ar från PT-Malou... Är det ett tecken eller? Finns liksom inga ursäkter kvar så efter jobb idag blir det gymmet. Kettlebell följer med, min nya fina medicinboll följer med och en utskrift av nedanstående. Tror det får bli 1:an så jag kan få in de där burpeesarna, det är ett nytt pass och om jag avslutar med ball slams får jag in en ny boll med  plus jag kommer bli utmanad. Voila lucka 3, 4 och 7 i ett svep :-)


Dagens lucka - 7 dec

Sjunde luckan på dagordningen och vad tror ni är bakom den? Jo idag ska du utmana dig själv. Styrketräning handlar ju om att belasta kroppen mer än vad den är van vid. Så idag vill jag att du höjer vikterna på minst en övning på gymmet. Kör du hemma så testa att köra tex armhävning på tå eller ett par repetitioner till. Är det rask promenad på schemat så speedar du upp lite till eller om du yogar så utmana dig lite till i positionerna. Huvudsaken att du utmanar dig själv det lilla extra idag. Lycka till och kör hårt!