Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 8, 2012

Lottas pepparmintsfudge

Min finaste Lotta kom förbi igår med pepparmintsfudge som hon lagat själv. Lotta är värsta bak- och pysselexperten och hon brukar fresta mig med sina bakverk på facebook. Då ger jag igen med träningsuppdateringar så är vi på samma nivå liksom :-) I veckan uppdaterade hon med sina senaste verk och som vanligt blev jag frestad. Så frestad att jag la in en beställning till grannminglet på söndag.

Och igår kom hon med leveransen. Snacka om kundservice :-) Ovanpå de fina rutorna låg en muffinsform med smakprov. Om vi säger så är den formen är numera tom för maken och jag har nallat... Mumsigt, mumsigt och mera mumsigt men nu får vi spara resten till på söndag. Tack underbara Lotta för gotterna och nästa lunch is on me!

Inte LCHF om man säger så men ack så gott :-)

Så glad!!!

Min svanskota och min söndertrampade vänsterhäl har ju ställt till det för mig när det gäller viss träning. Sedan i somras har det varit svårt med konditionsträning a la löpning, crosstrainer, aerobics, zumba, rask promenad pga hälen. Men på senaste tiden så har svansen samarbetat mer och mer och idag vart det dags... Jag körde ett spinning-pass för typ första gången på 1 ½ år. Och det gick!!!

Inget ont i svansen mer än att rumpan är sadelöm :-) Hälen är ju utanför trampan så det kändes inget. Det som kändes däremot var fötterna som domnade och ömmade pga att jag inte har riktiga skor dvs för mjuka plus att kroppen är ju inte van vid detta nu. Fast vet ni vad som vart riktigt häftigt? Det var att orken och kondisen var där som inte fanns förra gången. Nu var det liksom inte min lungkapacitet eller min brist på ork och muskler som ställde till det för mig - så coolt!!!

Tack bästa Linn för ett suveränt pass!

Dagens lucka - 8 dec

Dag 8 och en ny lucka att öppna. Idag tänkte jag att vi skulle se till att få så mycket frisk luft som möjligt. Ut, ut, ut är dagens tema. Gå en långpromenad, lek med barnen ute, kör ett utepass i trädgården, kör en löprunda eller vad som passar dig. Är vädret dåligt så klä på dig. Vi behöver mer frisk luft och dagsljus på näsan för att överleva den mörka tiden. Lovar att du kommer må så himla bra efteråt när du myser med en kopp varm te i soffan under filten. Gör du det?