Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 13, 2012

Dagens bästa!

Idag fick jag äntligen inleda en underbar dag med träning tillsammans med PT-Malou. Jag har ju känt mig småkrasslig och under vädret som man säger på brittiska. Fast idag vart det dags. Pass 3 på schemat vilket är övningar med den egna kroppsvikt. Så det var ett bra pass att starta med så kroppen kommer igång igen. Efter uppvärmningen och rörlighet med pinnen så blev det en herrans massa utfall och knäböj (som luckan öppnades tror dock jag fattas en del knäböj...).

Det blev "negativa" armhävningar eller vad de nu kallas. Har visat en video om de tidigare dvs man ska starta  överst i en armhävningspose och sedan sjunka långsamt långsamt mot marken samtidigt som man håller emot. Nu är det bara tå som gäller dvs knä is over and out with. Efter det plankan i olika omgångar och sedan superman i 10, 9, 8 reps ner till 1. Grand finale bidde ball slams a la 20 - 15 -10. Blev svettig men en lagom mjukstart på träningen igen.

Okej för väl köra några knäböj till nu...

Samla på bra saker

Läste detta inlägget på Joannas blogg häromdagen: http://www.livsvinst.se/2012/12/06/samla-pa-bra-saker/ Tycker det är en jättebra grej så det tänker jag göra under 2013. Är ju tyvärr så lätt att glömma vad man åstadkommer och då är det ju bra att skriva ner direkt. Tänkte leta upp en fin burk så kan stå framme som en påminnelse. Hänger du på?

Glad Lucia!

Ville bara önska er en mysig, stämningsfull och glad Lucia-dag!!! De få gångerna jag påminns om att jag inte själv har barn är nog typ vid lucia-firande och skolavslutningar dvs att det blir ju inget lucia-tåg för mig live idag men vet ni vad jag har mitt egna lilla tåg i köket. Rätt så mysigt det med!