Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 19, 2012

A lot....

Lite mycket nu att avsluta på jobb, att fixa inför jul och födelsedag plus andra tillställningar, att se till att kosten flyter på, att träningen hinns med och annat fix som är på to do listan. Så medans jag skriver detta slevar jag i mig mellis, tar på mig träningskläder och svarar på mail :-)

Ikväll är det ett nytt kettlebellspass i Kävlinge på agendan för att sedan hem och käka och packa om träningsväskan för imorgon står olympiska lyft på agendan med PT-Malou. By the way har samlat mod i ett par dagar men imorse ställde jag mig på vågen...

Yikes! Okay ingen chock för jag känner ju fluffet och japp muskler har det bildats på denna kroppen också men för att ge er en sneak peak... Jag ligger typ 12 kilo plus mot samma tid ifjol... Tänk att tidigare var jag 5 kilo ifrån min målvikt och nu typ 19 :-)

Jajaj det går upp och det går ner och det går lite hit och lite dit. Huvudsaken är att jag tar tag i det och tror mig jag är mer motiverad än jag någonsin varit. Nu kör jag på och jag tänk…

Dagens lucka - 19 dec

Dagens datum är den 19:de. Därför tycker jag att vi idag ska göra 19 armhävningar för att fira denna dagen. På tå eller på knä och var du gör dem lägger jag inte mig i men kom igen nu - 19 stycken kan vi göra!!!