Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 20, 2012

Stoppa pressarna!!!

Uppvärmning på dagens PT-pass bestod av lite boxning, utfall, gående planka (inga problem nu så PT-Malou sa det blir fler reps nästa gång...) och knäböj både med och utan pilatesboll. Vad det gäller utfall och knäböj så övar jag nu på djupet dvs att komma djupare och djupare. Och det tar sig... Sedan var det dags för skivstången. Vet inte riktigt vad jag hade på (PT-Malou ansvarar ju för sånt) men det kändes tungt att göra 15 rep knäböj så djupt som möjligt, vila ca 45 sekunder och sedan upprepa 5 gånger. Puh!

Efter det över på marklyft. Skulle göra 10 - 8 - 6 - 4 - 2 rep med ökande vikt. Den sista tvåan gjordes med 70 kilo och tror jag började på 50 kilo. Konstigt nog kommer man in i en bubbla så de första 10 är så himla tungt fast vikten är lättare medan sedan så är man in the zone och bara gör. Lite längre vila emellan och tanken var att efter marklyft köra bänkpress men det är ju så kul med marklyften att jag bad om att få fortsätta. Ville sätta rekord! Fast kroppen hade varit tun…

Dagens lucka - 20 dec

Vi börjar närma oss slutet på kalendern för detta året - bara 4 luckor kvar! Bakom denna luckan döljer sig en sockerutmaning. Idag ska vi inte äta något socker. Tänk så här: juice, färdigköpt musli, smaksatt yoghurt, marmelad, vitt bröd är nono utan tänk mer ägg. Inte heller någon bulle eller choklad till fika. Jag tror du fattar vart jag vill komma. I can do it - can you?