Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 23, 2012

Grymt imponerad!

Denna veckan har ju varit en riktig kettlebellsvecka. Har kört 4 rena kettlebellspass, 2 tuffa pass med PT-Malou och 2 spinningpass sedan förra lördagen och det kändes i kroppen idag. Not my finest performance idag med den träningsvärken. Fast lika kul och svettigt. Och imorgon står julspinning på schemat. Får se vad min rumpa tycker om det :-)

Idag var jag på Time SportClub i Löddeköpinge. Wow vilken fin anläggning och det gäller förresten för den i Kävlinge också. Väldigt trevligt bemötande utav personal och medlemmar samt grymma instruktörer. Jag har snappat upp en hel del saker som jag kan ha nytta av när jag ska börja i janauri på Studio S. Så just nu snurrar det i huvudet utav musik, uppvärming, övningar, "mellan-övningar", stretch och avslut. KUL!

Time i Löddeköpinge precis vid Center Syd
Stort, fräscht och vilken utrustning - lyx! 


Fina små handdukar att använda plus att de har frukt och kaffemaskin - bara att ta för sig
Holy macaroni - jag vart med på väggen... 
Det…

Dagens lucka - 23 dec

Oj nu är tomten snart här! Idag tänkte jag att vi ska göra oss julefina. Lite fotbad, lite nagellackning, kanske en ansiktsmask och inpackning i håret. Vi skrubbar till oss lite så att vi är riktigt julebadade inför imorgon. Denna luckan vart väl bra?