Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 24, 2012

God Jul från spinningcykeln!

Har en slags hatkärlek till spinning. Varje minut får jag peppa mig själv att fortsätta, rumpan ömmar, hålfötter krampar och låren är tunga. Men jag älskar känslan efteråt. Man svettas som tusan och blir härligt trött. Idag genomfördes passet som utlovat med tomteluvan. Vi kan väl säga såhär att jag var typ ensam om det men man får väl bjuda lite på sig själv :-)

Fast nu laddar denna för att fixa det sista med maten. Inte så betungande för vi har beställt det mesta från Grand Deli. Men revbenen ska ut ur ugnen och jag ska baka om en saffranskaka. Blev en katastrof igår så jag gör ett nytt försök idag. Wish me luck! Ha nu en riktigt mysig julafton därute!!! 
Hmm cykeln och jag är inte riktigt kompisar
Jajamensan tomteluvan vart på hela passet. Kliade som tusan men vad gör man inte när man öppnar luckor.. 
Lika röd i ansiktet som luvan och tröjan efteråt :-) 
 Men efter en dusch och lite smink så ser jag ju hyfsad ut...

Dagens lucka - 24 dec

Sista luckan i årets julkalender... Hur tycker ni det har gått? Helt ärligt själv så har det gått sisådär. Mest pga en förkylning som inte riktigt brytit ut och för många frestelser som jag fallit för :-( Jaja det stryker vi ett streck över nu. Idag är glädjens dag. Njut av dagen med dina nära och kära och går inte det gör dagens till det bästa du kan på det sättet du väljer att fira. Men innan vi myser till Kalle så tycker jag att vi pressar in lite tomteträning... Jag utmanar dig att träna med tomteluva och mailar, facebooka, twittra en bild till mig!!! Kom igen nu vi avslutar med luvan på topp :-)