Fortsätt till huvudinnehåll

Det första officiella passet!

Okej har ju kört några prova-på pass de senaste två veckorna men idag var det ju officiell premiär. Precis som ni skulle kunnat missa det så mycket som jag tjatat om det... Lite pirrigt men mest förväntansfull och laddad. Och det var så KUL och jag vill bara mer mer mer! En härlig mix utav deltagare i åldrar, kön och träningsvana som kämpade på som tusan. Och jag hoppas alla fick ut något från passet utifrån sina egna förutsättningar. På lördag är nästa prova-på pass där redan hälften av platserna är bokade och nästa söndag är fullbokat. Kul, kul, kul! Men nu ska jag ladda lite energi på soffelocket :-)

Fick improvisera lite med blädderblockspapper men det funkade hyfsat så det blir nog en repeat på den!

Utsikten från min plats några minuter innan deltagarna fyllde salen. Vågade inte ta foto sen för det är ju inte alla som vill vara med i en blogg... Kanske nästa gång :-)

Kommentarer

 1. tack för ett bra pass, jag följer din blogg obland, o e så imponerad av din resa. Du ispirerar o motiverar mig.TACK
  mvh Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Camilla! Va kul att du var på passet och att du hittat till bloggen! Och ännu roligare att du gillade det :-) Kom gärna fram och säg hej nästa gång!!!

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Grattis :) Säger det igen - önskar att du var HÄR uppe ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ja det var jättekul!!! Haha vi får köra online träning eller nåt :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…