Fortsätt till huvudinnehåll

Hemmaträning?

Är inte riktigt min styrka om vi säger så. Maken är jätteduktig och tränar hemma 2-3 morgnar innan jobb i veckan. Imorse genomföre jag typ mitt andra hemmapass någonsin... Även solen har sina fläckar :-) Det bidde 30 minuter på nya crosstrainern och 10 minuter rörlighetsträning med min pinne och gummiband för axlarna. Så skön start på morgon i hemmets lugna vrå. Kanske borde göra om det...

Vi har nämligen investerat i en ny crosstrainer då den gamla vart lite risig. Vilken skillnad på den nya även om den trilskas lite elektroniskt. Så just nu får vi köra utan några program eller nivåskillnader i väntan på leverantörens svar på vad som kan vara fel. Typiskt att man får ett måndagsex men den är ändå mycket bättre att crossa med.

Imorse var också Annika Sjöö med på Nyhetsmorgon och tipsade om hemmaträning http://bloggar.aftonbladet.se/shapeup/2013/01/16/hemmatraning-i-tv-4-nyhetsmorgon/ och igår på Go'kväll så tipsade Sofia Åhman om träning med Spartans kuliga redskap. Bland annat equalizer, gummiband och sand bagen. JAG VILL HA!!! Kolla här cirka 26 minuter in i klippet http://www.svtplay.se/video/949838/15-1-18-15 Emellan visas också ett avsnitt om boot camp i Portugal. Hmm även om jag önskar mig en sand bag så hatar jag sand så de övningarna hade inte varit för fru Jensen inte...

Tränar du hemma? Och har du några redskap som du använder?

Vår lilla hörna i vardagsrummet. Crossen utan display just nu men maken jobbar på det.

Massa kuligheter som jag borde använda oftare...

Kommentarer

 1. Jag har testat hantlar och yogamatta med Jillian Michaels dvd, sååå braaa!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det kanon med hemmaträning - jag måste bara få in rutinen!

   Radera
 2. Tinas GYM - mycket imponerande / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe tack men jag måste ju använda det också! Kram

   Radera
 3. Små gulliga hantlar har idag hämtats hem från sonens skola dit jag tidigare hade låat ut dem. Nu ska det bli armar :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …