Fortsätt till huvudinnehåll

Lite mycket nu

Ikväll så är det dags för det andra föredraget på Time Sport Club men denna gången i Löddeköpinge. Ska bli jättekul men även lite pirrigt. Dock är det pirrigare i magen inför fredag... Då ska jag köra ett cirkelpass på Tetra Pak i Lund för kompisen Sarah och hennes kollegor. Typ som födelsedagsträningen är önskemålet och nu är det upp till mig att leverera :-) Spännande och utmanade!!!

På lördag är det sen dags för ABC-tjejerna. Då ska jag hålla ett kettlebellspass för dem på Time Sport Club. De flesta är helt nybörjare så det gäller att anpassa passet samtidigt som där är vissa deltagare som är väldigt på :-) Även om det blir en del jobb för mig att fixa ihopa passen med optimala övningar, fixa utrustning och musik så är det något jag älskar att göra. Och på söndag är det nästa ordinarie kettlebellspass.

Har tom fått två nya förfrågningar om föredrag och träningspass för tjejträffar/middag. Så kul tycker jag det är!!! Vill du att jag ska komma till din arbetsplats eller till din tjejträff för att tex prata om min hälsoresa och dela med mig utav mina tips alternativt köra ett träningspass med kuliga redskap och mycket glädje? Tveka inte att maila mig på: butterflytina (at) hotmail.se

Kommentarer

  1. Detta är bara början Tina på din fantastiska resa. Jag visste att du skulle göra succé! / Kram M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi får väl se hur det slutar :-) Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…