Fortsätt till huvudinnehåll

Tjoho va kul!!!

Sitter hemma i soffan. Svarar på jobbmail och fixar lite inför kommande möten nästa vecka. Men måste bara tjoa lite om passet som jag precis körde på TetraPak. Lill-Bettan (japp min bil alltså) var fullpackad med TRX, medicinboll, stege och en massa kettlebells. Tur jag fick bärhjälp till gympasalen för annars vet jag inte hur det skulle slutat.

Idag blev det ett liknande pass som födelsedagspasset vilket ju var beställningen :-) Men jag hade gjort vissa ändringar och uppdaterat med lite ny musik. Blev 10 station som vi körde aktivt på i en minut med 30 sekunders vila/byte. Uppvärmning, instruktioner, 2 varv med olika övningar och lite stretch sen vart en timme slut. Och deltagarna också :-)

Mycket fokus på styrka i detta passet men det fiffiga med cirkelpass liksom kettlebellsen är ju att man kan variera i all oändlighet. De verkade mycket glad efteråt. Kanske för att det äntligen var över men alla ville att jag skulle komma tillbaka. Hoppas de menade det för jag tyckte det var jättekul och hade gärna gjort om det!!! Håll tummarna för mig att det blir så!!!

Dagens övningar om du vill testa själv

Kommentarer

 1. Det var super roligt Tina, hoppas jag får möjlighet att köra detta fler gånger med Er!
  KRAM Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack vad kul att höra vännen!!! Ha det gott! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…