Fortsätt till huvudinnehåll

Kettlebellskväll

Ikväll står det kettlebells på schemat för jag ska vika för min instruktörskollega Stefan som solar i Thailand. Ska bli kul att köra en vardagskväll för det har jag ju aldrig gjort. Och jag är nyfiken på om jag kommer känna igen någon av deltagarna eller om alla är nya för mig. Lite pirrigt faktiskt men samtidigt så himla kul tycker jag. Jag älskar verkligen denna träningen och vill förmedla samma känsla till andra som är nyfikna.

Kvällens övningar blir basövningar som sving, knäböj m.m. Och eftersom det är sportlovsvecka här nere i Söder tänkte jag först köra afterski-tema på musiken men hur sjutton hittar man sådan på Spotify? Så det får blir rock-tema för det är väl ändå mest coverband som spelar för törstiga skidåkare. Jag hoppas att onsdagspubliken ska gilla passet :-)

By the way om du vill testa på kettlebells så ska jag köra ett extra prova-på pass nästa fredag på Studio S. Nämligen kl 16.45 och ett 45 minuters pass. Endast 12 platser och trots att det bestämdes igår kväll så är redan mer än hälften av platserna bokade. Kul! Men hojta till om du vill vara med så fixar vi det!

Kommentarer

 1. Var ett trevligt pass och jag motiverades till att ta i mer och även pröva något nytt! KUL!!! Har tyngre musik vid något pass...tempo...Ses nästa söndag igen, då jävlar! :-)
  Mvh
  Mats

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mats! Kul att du hittat till bloggen och att du gillade gårdagens pass! Mest så jag förstår - vad menar du med tyngre musik? Ha det gott!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…