Fortsätt till huvudinnehåll

Vilsen och lugn samtidigt

När jag gick in och läste mina mail imorse hade jag ett tråkigt sådant. Nämligen att min finaste PT-Malou är sjukskriven på obestämd tid :-( Usch blev så ledsen för jag vill ju att hon ska må bäst i världen för det förtjänar hon!!! Även om jag blev erbjuden en säkert alldeles utmärkt ersättare så är det inte det jag vill ha.

Det är inte därför jag den senaste tiden tränat med PT-Malou. Jag har ju velat fortsätta träna med henne för att vi har så kul ihopa. Varje pass är en överraskning, vi har satt diverse rekord ihopa, vi har övat, övat, övat på olika övningar. Vi har haft en unik dynamik och liksom tagit fram det bästa ur varandra för att uppnå otroliga resultat. Åh jag saknar redan våra pass ihopa!!!

Eftersom jag nu har så mycket kunskap inom träning, vet vad jag kan och är motiverad att uppnå de resultat jag vill ha så känner jag att en ny PT just nu inte är något för mig. Jag har ju också fullt upp med Itrim och min viktminskning, med TRX utbildning och kettlebells att det mer än räcker och blir över. Därför lägger jag PT-passen på hyllan just nu och så får jag se vad som händer i framtiden. Dock har jag en märklig känsla i kroppen.

Jag är lugn i mig själv och övertygad om jag klarar mig alldeles utmärkt on my own. Men jag känner mig lite tom och vilsen idag för jag är så ledsen för PT-Malou. Jag kommer sakna henne något grymt (nä hon försvinner ju inte från jordens yta men ni förstår nog vad jag menar). Jag kommer sakna hennes välkomnande leende när hon möter mig i gymdörren. Jag kommer sakna hennes lite hemlighetsfulla leende när hon vet att hon ska utsätta mig för något "intressant" :-) Jag kommer sakna hennes glada och stolta skratt när jag sätter en utmaning. Jag kommer sakna hennes pepp, berömmande ord och vårt snickesnack.

Kort och gott: Jag saknar dig redan PT-Malou och jag önskar dig allt det bästa på denna jord!!!! Du är värd att må bäst och att ta hand om dig!!! Och är det något jag kan göra om det så tveka aldrig att ringa, skicka sms, maila eller vad - I will be there in a heartbeat!!!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…