Fortsätt till huvudinnehåll

Deppig Tina blev gladare Tina

När jag anlände till Studio S igår så var jag allt annat än på topp. Trött och deppig utav ont i hjärteroten för PT-Malou och omställningen det innebär. Kan tyvärr inte säga upp kontraktet med PT-bolaget och har 23 timmar att hämta ut innan 2 augusti. Men jag varken vill eller orkar att starta upp med en ny PT just nu. Jaja det får vänta tills maj. Då kanske PT-Malou är tillbaka vilket jag både hoppas och inte om jag ska vara ärlig för hon ska ta hand om sig själv och inte mig. Annars får jag träna med någon annan men orkar som sagt inte med det just nu.

Men när jag släpade mig in på Studio S och undrade hur sjutton ska jag kunna "stå på scenen" om en halvtimme och peppa ett gäng deltagare under deras fredagsfys med the bells möttes jag utav underbara instruktörskollegor. I form utav Elise och Sahra som frågade hur läget var och peppade mig trots min buttra uppsyn. Kände att jag fick massa positiv energi med mig in i omklädningsrummet.

Och mer energi fick jag utav grupppass-ansvariga Sara under vårt möte inför passet. Vi hade att väldigt bra samtal och jag kände att nu är det bara att tuta och köra. En 50 minuter senare kände jag hur glada endorfiner hoppade runt i kroppen. Fortfarande trött i huvudet och nu även i kroppen men på mycket bättre humör. Så största tacket till de fina tjejerna på Studio S som man alltid kan lita på och som stöttar mig till max. Oerhört tacksam för det!!!

Och jopp jag blev godkänd på gårdagens utvärdering och får fortsätta som instruktör :-) Fick jättebra feedback och 98% var bara positivt. Och de sista procenten ska finslipas. Plus eventuellt ska jag köra ett kettlebellspass till i veckan på torsdagkvällar! Dessutom så fick jag detta senare på fejjan: "Tina Jensen du är verkligen, verkligen duktig, noggrann, inspirerande som instruktör. Jag kommer tillbaka!!" från Sahra som deltog. Det värmde eftersom det kommer från en grym instruktör som kör "det berömda cykelpasset" på måndag kvällar som ligger etta på topplistan :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…