Fortsätt till huvudinnehåll

Föreläsning i Malmö

Köpte ju biljett till denna föreläsning typ i början på året och idag var det dags. Snälla maken följde med och jag är så glad för det. Likaså att vi tycker samma sak om detta ämne för annars kan det ju bli lite problematisk. Även om han gärna undanber sig konstiga pizzabottnar bara på ost och ägg men även där ser vi ju eye to eye :-)

Föreläsningen handlade om LCHF/Lågkolhydratskost med Andreas (Kostdoktorn) Eenfeldt och Jonas Bergqvist som talare. Är du nyfiken så kolla här på vilka orter föreläsningsturnen dyker upp. Efter min kostrådgivningutbildning via MF-gruppen förra året så var det ju inte så mycket nytt för mig. Fast det är alltid intressant att lyssna på en bra föreläsning och alltid snappar man upp något.

Dagens behållning var dock alla trevliga människor jag träffade på idag. Alltifrån andra deltagare från kostrådgivningskursen såsom Kerstin P, Maja och Jessica. Plus Henrik (Jessicas man), Britta (instruktörskollega från Studio S), Margaretha (bästa träningskompisen och peppare), Pernille, Paulina (PT-kollega till PT-Malou), Pia-Karin (mer om henne imorgon men världen är bra liten), kettlebellsdeltagarna Andreas och Helena. Slutligen Jenny som jag inte har träffat på typ 20 år (fast vi har ju inte blivit en dag äldre :-) ). Så kul!!!

Här kommer lite bilder från dagens föreläsning.
Alla underbara människor fastnade inte på bild men här kommer några. Först ut Pernille och jag!

Och underbara Margaretha som alltid peppar och hejar på mig. Äntligen får ni träffa henne för Margaretha har jag ju bloggat om tidigare plus att hon är flitig i kommentarsfältet. Tack finaste!!!


Och Jessica och jag som en gång i tiden jobbade ihop på resebyrå och sedan ett antal år senare hamnar på samma kostrådgivningskurs! 

Och Jenny!!! 

Fler bilder från föreläsningen.

Goodie bagen

Bäst i påse: den söta lilla burken med kokosolja :-) 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…