Fortsätt till huvudinnehåll

Mysig och aktiv helg

Det har gått i ett denna helgen med en salig blandning utav aktivitet och mys. Igår morse så körde jag ett pass hemma i form utav en timme på crossen. Lite surmulet för jag hade ju hellre varit i Stockholm på Blogger Boot Camp :-( Efter frukost och lite plocka undan kaos i huset så körde maken och jag för att handla. Han skulle ha över några kompisar på snacks och öl innan de skulle vidare plus att idag skulle vi ha fikagäster. Då gäller det att stock up :-)

Sedan blev det städning utav hus. Tur vi bjuder hem folk så det blir gjort... Men steg saknades på den där räknaren så det var bara att pälsa på sig och ut för att jaga. Eller vi kan kalla det ut och valla maken :-) Hem göra sig fin och sedan iväg på tjejkväll hos underbara Suzan. Även om denna fick titta på när de andra åt en god morotgryta så var det ändå väldigt mysigt. Massa prat om träning bidde det och jag kom att jag måste fixa mer sådant tjejmys!

Idag så är det ju kettlebells på schemat. Samlade steg innan på löpbandet och sedan körde jag hårt med deltagarna. De vart slut men lämnade salen med ett leende på läpparna och stolta ryggar. Fick mycket beröm och det är alltid kul att höra för en instruktörsrookie som mig. Känner mig stolt över hur långt jag har kommit! Tänk att jag tidigare inte ens hittade till gymmet och idag leder jag pass - helt otroligt när man tänker efter...

Snabb dusch och slida in på uppfarten precis innan gästerna. Maken hade plockat fram allt till fikan och jag hade dukat innan så vi vart redo :-) Nybakta surdegsbullar från lokala bageriet, pålägg, ägg, grönsaker, juice och kaffe stod på schemat. Efter det mys i soffan med kokosmuffins som jag bakat vid tidigare tillfälle. De utan socker och med färska hallon - sök i bloggen om du är nyfiken. De försvann tom ner i barnens magar i ett nafs och resterna skickades med hem så de inte frestar bloggerskan :-)

Nu soffmys där jag tittar på första avsnittet utav senaste säsongen Biggest Loser. Yes min favvis!!! Stegen är klara så jag kan bara jäsa och vila inför en ny vecka. Hur har din helg varit? Alldeles alldeles alldeles underbar hoppas jag!

Kommentarer

  1. Har haft en bra helg med besök av föräldrar som hjälpt mig med gardiner, hängde upp sista tavlorna och sen iväg och åkte häst i skogen i underbart väder! Idag blev det spinningpass på Gerdahallen med ca 90 andra deltagare, häftig känsla med så många som tränar samtidigt!
    Ses imorgon!
    Kram R

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…