Fortsätt till huvudinnehåll

Nu behöver jag din hjälp!!!

Som vanligt när det gäller fru Jensen så kastar hon sig in i saker med huvudet före och nu är vi här igen... Fast samtidigt det är ju också då man får uppleva en massa kuliga äventyr :-) Och denna gången behöver jag verkligen din hjälp där ute!!! Speciellt om du bor i Skåne!!! Jag är nämligen med i nätverket B.A.B.Y. och igår så la Malin som leder nätverket upp att hon sökte coacher inför och under Vår Ruset i bland annat Malmö den 2 maj.

Hmm i all hast slängde jag iväg ett mail att jag kanske kan tänka mig detta men jag är inte en löparfantast. Dock gillar jag att coacha, motivera och inspirerar andra att göra en livstilsförändring. Och nu två mail senare och ett samtal från Malin så är jag nu coach för team BABY Malmö. Väldigt kul och spännande!!! Visserligen lite större än vad jag antog med tidningsartiklar, pressmeddelande och tjosan men I am just going with the flow och ser det som en kul grej.

Dock behöver jag nu hjälp big time utav du som läser bloggen och av dina vänner, kollegor, bekanta, släkt - ja alla!!! Dels ska jag sätta samman ett lag på 6 skånetöser som är villiga att synas lite här i bloggen med hur det går inför loppet, under och efter loppet. Gärna individer som inte är värsta löparen i vanliga fall utan någon som skulle vilja börja eller som vill ställa upp i sitt första lopp eller som vill göra en livstilsförändring och komma igång med träning.

B.A.B.Y. bjuder oss i laget på bl.a. startavgiften och träningsprogram så det är alldeles gratis för dig. Likaså kommer jag stötta dig på bästa möjliga sätt både in real life och via nätet. Vi kommer ha en Facebook-grupp för vår stad där vi kan peppar varandra men som jag också förstått det alla som ska springa/gå i Malmö den 2 maj kan joina. Så vi får lite good feeling inför eventet. Jag har inte alla detaljerna ännu men det kommer mera så håll utkik.

Och dels behöver jag rekrytera så många betalande deltagare till mitt VIP tält som möjligt. Det B.A.B.Y. team som samlar flest deltagare i sitt tält har möjlighet att vinna en weekend i Stockholm... Visst hade det varit kul för Skåne-laget att vinna något sådant? Så ska du delta i Vår Ruset och/eller din kompis, moster, farmor, kusin, kollega/whomever varför inte komma förbi VIP tältet och hänga? Kanske blir lite extra överraskning och om inte annat om det regnar har du skydd :-)

Är du den jag söker eller känner du någon som borde ingå i mitt lag så maila mig direkt på butterflytina(at)hotmail.se

Här kan du läsa lite mera om äventyret men snart kommer mera information. Under tiden får så många som möjligt att läsa detta inlägget och rekrytera dem till VIP tältet! Varför inte anmäla ett lag från din arbetsplats, gym, släkten, vänninorna, mammagruppen - bara du som sätter begränsningarna! Kom igen nu kör vi!!!!

B.A.B.Y. - löparteam i Vår Ruset

Vår Ruset officiella sida

Vår Ruset Malmö sidan

Kommentarer

 1. jag skrattade lite när jag läste ditt inlägg. Att göra först och tänka efter sen känner jag väldigt väl igen mig i. Många äventyr blir det, många sådana som man inte hade tänkt sig.
  Detta kommer att gå super!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland så utsätter man sig för lite väl mycket :-) Men samtidigt det är ju så kul!!! Tack för ditt pepp!!! Ska du inte vara med på Vår ruset där du bor?

   Radera
 2. Hoppas att du fick mitt mail! Hade GÄRNA satsat på Vårruset tillsammans med dig. Har hamnat i en djup svacka när det gäller såväl träning som kost, även om ambitionsnivån är hög.

  /Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Emma! Jajamensan fick jag :-) Då får vi se till att få dig ur svackan!

   Radera
 3. Har också mailat dig :-) En till som hamnat i en svacka..men det här vore ju en fortsättning och kickstarta våren! Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Camilla! Jajamensan nu kickstartar vi våren!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…