Fortsätt till huvudinnehåll

Nu ska ni heja!!!

Fick ett e-mail häromdagen som gjorde mig väldigt glad och rörd. Det var från Joanna som hittat hit och blivit inspirerad. Tack! Nu är det så att Joanna ska till Fazer Blogger Boot Camp i helgen. Jag skulle ju egentligen dit men sålde min plats då jag insåg att jag dels inte skulle orka på måltidsersättningar och dels för många frestelser. Helt rätt beslut men det svider ändå lite i själen att inte vara där :-(

Nu är det så att Joanna har samma tankar som jag hade i fjol dvs jag kommer vara störst och mest otränad m.m. Så nu vill jag att ni alla peppar henne att köra järnet i helgen efter sin förmåga. Att ha kul, våga prova på och mingla bland alla andra härliga deltagare! Joanna - go for it!!!! In och peppa med er nu!!!

Kommentarer

 1. Joanna kan kika in hos mig - jag har de perfekta orden för henne!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla fina du!
  Just nu känner jag mest en skräckblandad förtjusning över det som komma skall. :)
  Men om jag alltid gör det jag alltid har gjort så kommer jag också alltid att få samma resultat som nu. Och en förändring vill jag ha och då finns det inte så mycket annat att göra än att gå utanför boxen.
  Jag tar med mig din omtanke och om det blir tufft så ska jag plocka fram det för att pusha på mig själv lite till.
  Hoppas du får en trevlig helg och det är galet tråkigt att du inte kommer att vaa med!

  SvaraRadera
 3. Självklart!! Du kommer att vara saknad i år, hoppas på att se dig där till nästa år. Du är grym med allt du gör - så kul att följa dina framsteg här på bloggen!!

  Trevlig helg och massa kramar

  SvaraRadera
 4. Aha, Joanna är så välkommen, hon kan känna sig i trygga händer. Vi är många goa gummor som säger hej till henne i morgon!

  Kommer sakna syrran, men får hålla till godo med alla andra gotjejer!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…