Fortsätt till huvudinnehåll

Finaste Sara!

Tog det här fotot i torsdags strax innan jag skulle köra Kettlebellscirkeln med 12 kämpar i Lilla Salen på Studio S. Du som följer mig på Instagram har redan sett fotot :-) Finaste Sara som är gruppträningsansvarig på Studio S kom in och pratade lite efter hon hade kört Step. Så då passade jag på att få henne att posa med de nya 20 kilos kettlebells som hon så snällt beställt och släpat dit till våra pass.

Sara är en helt underbar människa och instruktör. Man blir alltid på gott humör när man träffar henne och ingenting är för litet att få hjälp med. Det var även Sara som i början på mars utvärderade mig som instruktör. Dock har hon ännu inte kört kettlebells. Måste lura med henne på ett pass känner jag! Så idag vill jag hylla bästa Sara som är en värdefull person i mitt liv och som alltid ger mig otrolig energi! Tack Sara för att du är du!

Nu ska jag iväg för att köra söndagens kettlebellspass. Bidde tre denna veckan då jag vikade i onsdags. Hoppas salen är full idag och full med energi såsom i torsdags! Vad gör du idag?

Krama Kettlebells!

Kommentarer

  1. Ja Sara är verkligen en guldklimp. Jag har inte känt mig så varmt välkommen till ett gym tidigare. Och Tina, dig vill jag gärna träffa snart, vi verkar ha gemensamma drömmar. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är hon Nellie! Detsamma det får väl bli den där fikan :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…