Fortsätt till huvudinnehåll

Härliga löpartjejer!!!

Idag var det så dags för det första gemensamma träningstillfället för skånetjejerna inför Vår Ruset. Hela härliga BABY-laget var där plus andra härliga tjejer som joinat vår Facebook-grupp och tar del i våra träningstillfälle. Alla kämpade som tusan och alla på sin nivå utifrån sina förutsättningar. Var underbart och se och även BABY coachen yours truly fick ju anstränga sig lite. Blev både flåsigt, svettigt, backigt och kuligt!

Ett stort tack till dagens löparcoach Suz som peppade och coachade hela gänget på ett helt suveränt sätt!!! Gå in här och läs om hennes upplevelse här: http://icanrestwhenimdead.com/?p=11202 Efter passet så fick alla tjejerna vars en Spoons soppa med sig hem att värma sig med. Jag hoppas att alla ni som var med kände att det var ett roligt om än jobbigt äventyr! Nästa tillfälle är nästa lördag kl 10 i Malmö http://www.facebook.com/events/565009886867063/ så gå in och tacka ja om du vill hänga med dessa härliga tjejer nästa helg! Vi ses!

Samling och introduktion på parkeringen

Efter en kort transportjoggning så var det dags för en rejäl uppvärmning på plan mark

Vissa glada som spelemän för att få springa :-) Här ser ni Camilla K in action 

Och Ing-Marie samt coach Suz 

Samling vid pumpen och sen vart det backar... 

Nä Skåne är inte platt och bilden gör inte backen rättvisa Regroup och dags för nästa övning 

2 och 2 - den ena tar stafettpinnen (ja alltså pinnen från skogen) och springer med medans den andra gör en styrkeövning. Lämna över stafettpinne och byt 

Lite stretch 

Och en leendes stretch med Marie, Anett och Jenny  

Obligatoriska gruppfoto som en snäll kvinna hjälpte oss med! 

Gå in här och lika http://www.facebook.com/CoachKRunners?fref=ts och häng med Coach K Runners vetja!

Good stuff in the trunk - tack till Spoons! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…