Fortsätt till huvudinnehåll

Imponerande kämparglöd!

Idag var det ju dags för andra gemensamma träningstillfället för #teammalmövårruset. Vi samlades kl 10 i Pildammarna i Malmö där Vår Ruset kommer gå av stapeln den 2 maj. På dagens schema stod löpteknik och coach Kenneth vägledde oss igenom passet. Kenneth håller bland annat i löparpass på Actic Högevall och har stor löparvana. Stort tack till Kenneth för all hjälp med dagens pass och vill du komma i kontakt med honom så hittar du all info här: http://www.ksmanagement.se/

Tjejerna kämpade på som tusan och jag är så imponerad. Kämparviljan var hög och många frågor ställdes. Allt för att bli bättre löpare utifrån sin individuella status. En annan sak som är så härlig att se att trots att ingen egentligen känner någon annan så bondas det som tusan och alla peppar och hejar på gruppen. Precis som det ska vara dvs alla kan vara med utifrån sina förutsättningar och alla backar upp varandra. I love it!

Personligen så var det ingen bra dag för luftrören snörptes åt utav pollen, häljäkeln trilskas och ljumskarna ömmar sedan förra helgen. Men lite löpning blev det. Dock jag ser ju mitt jobb som coach att det är inte jag personligen som ska få bästa träningspasset. Det är ju tjejerna som deltar som ska känna att de får rätt stöttning inför loppet. Att de får rätta förutsättningarna för att nå sina mål helt enkelt. Så mitt jobb är att peppa, stötta, heja, och pyssla om. 

Idag fick jag smeknamnet "morsan" så jag är nog på rätt spår :-) Plus uppmaningen att vi fortsätter väl med gemensamma träningsträffar efter Vår ruset också... Hmm något att fundera på faktiskt. Jag tycker ju det är himla kul och visst jag behöver ju inte göra det varje vecka. Fast jag kanske skulle dra igång något a la kom och träna oavsett form utomhus en gång i månaden gratis type of thing? 

Tror ni det hade funkat tex första lördagen i månaden mellan 10-11.30 träffas vi någonstans Malmö/Lund och kör ett utepass? Kan ju vara löpning, cirkelträning, blanda in en TRX och kettlebell, core-övningar, bjuda in någon specifik coach etc. Egentligen bara fantasin som sätter gränser. Fast det gäller ju att det dyker upp någon som jag inte står där själv... Nåja nog om framtida funderingar nu åter till dagens pass. Här kommer bildkavalkaden...

En härlig dag för uteträning förutom vad det gäller bloggerskans allergi but what´s new...

Kenneth gick igenom lite grundteknik innan dagens pass

Ett varv runt Tallriken är nästan 500 meter och det blev en del varv. När Vår ruset går av stapeln så är det här 4 kms skylten kommer stå så mållinjen är nära... 

Genomgång inför nästa del


Nu springer vi tvärs över istället för runt så vi utnyttjade ytan till max 


Medan tjejerna sprang så sysslade andra med motsatsen till svett. Vi gissade på någon typ utav modefotografering utav byxor... 

Kenneth tar ut en nytt mål för tjejerna 

Teknikövningar

Här slutar tyvärr fotograferingen för teknikövningarna för jag fick stränga ordrar från alla att detta fick inte tas med... Och som snäll coach lyder jag. 

Vi avslutade passet med ack så viktiga bålövningar. Här plankas det! 

Och rygglyfts. 

Och den obligatoriska gruppbilden som alltid måste finnas i en blogg! 

Tack vare Cecilia på Blending Bliss gick alla hem med hennes nya glutenfria pajmix - tack!!! Tjejer återkom gärna med feedback till Cecilia när ni har bakat så blir hon himla glad.

Men idag käkade jag världens godaste kycklingsallad efteråt. Mums men maken skrattar åt mig för just nu är allt jag äter det godaste jag lagat och ätit :-)

Kommentarer

  1. Jag vill gärna vara med på dessa träffar. Kan dock inte på lördag fm eftersom jag har pass i Staffanstorp då. Jag är en hejare på rörlighetsträning. :) Jag har dessutom en tjejkompis som har stor erfarenhet från löpning och har nyligen gått en löpkurs för running Sweden. Vad sägs om att ses en dag och prata lite träning?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…