Fortsätt till huvudinnehåll

Jag är perfekt...

...eller ja idag tycker jag det :-) Precis hemkommen efter mitt Itrim-möte med Caroline dvs hälsouppföljningen efter 12 veckor vilket bidde 15 veckor :-) Strunt samma för det är resultatet som räknas! Resultatet från mina första 12 veckor a la bloggen kan du läsa om här: http://www.butterflytina.com/2013/03/12-veckor-med-itrim.html Tillbaka till dagens möte...

Efter lite prat om hur det har gått, om det finns några issues samt kommande förbättringar så togs blodtrycket, midjan mättes samt den där stålplattan besöktes. Trycket är som jag skrev förra veckan perfekt! Midjemåttet är spot on dvs 80 cm. Det är liksom värdet man helst inte ska överstiga  (startade på 90 cm). Och stålplattan visade åter igen på normala resultat dvs jag har behållit alla mina muskler och tappat i fett. BMI från fetma till överviktig. Så idag anser jag mig vara perfekt i alla möjliga aspekter!!!

Nästa coachmöte är bokat till exakt om en månad den 17 maj. Fram till dess äter jag Varierat enligt 2 vanliga mål mat och två ersättningar. Nu ska jag också öka på den ombytta motionen - tjoho!!! Ska köra en testvecka på Actic Högevall efter Vår ruset och på fredagmorgon har jag möte med en eventuell ny PT. Hmm blandade känslor inför det sistnämnda. Saknar ju min fantastiska PT-Malou något enormt men måste hämta ut de 23 timmarna enligt avtal. Så håll gärna tummarna för mig på fredag kl 7.30 om du är vaken.

Jag behåller mitt mål om 10000 steg per dag samt fortsätter med den mentala träningen. Både dessa har jag blivit lite smått beroende utav för att må bra dvs frisk luft, rörelse, komma ner i lugnare tempo och göra min hemläxa med tex ORKA. Likaså övertygelsen om inget socker, matlagning är min nya hobby och veckoplaneringen ska genomföras. Plus checken mot Shapeup club vad det gäller kaloriintag samt portionsstorlek. So I am sticking with the program och tar detta ett steg i taget på lång sikt!

Kommentarer

 1. Jaaa! Tina - du är verkligen perfekt! Kram

  SvaraRadera
 2. Ing-Marie, Åkarp17 april 2013 21:55

  Stort grattis!! Så bra kämpat!! Håller med om att ett projekt i vår nivå kräver planering- på alla nivåer! Alla bitarna är lika viktiga. Så glad för din skull och gläds med dig. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ing-Marie! Ja du vet ju hur det är :-) Är så glad för din skull och du är en vinnare... Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…