Fortsätt till huvudinnehåll

Kände mig fin!

Igår skulle vi hem till min kusin i Kävlinge på middag. Alltid lika trevligt och extra igår för de har precis skaffat valp. Jag är ju en sucker för hundar så såg fram emot lite valpgos :-) Innan på dagen efter löpträningen hade jag varit inom Malmströms & Co för att hämta mina byxor som blivit uppsydda. Ett par svarta jeans och ett par svarta finbyxor från Zizzi som jag köpte för någon vecka sedan.

Och det blev perfekt så igår fick finbyxorna på med ett rosa glitterskärp och kofta. Kände mig väldigt fin i min outfit. Dock satt byxorna lite tajtare någon timma senare när jag glufsat i mig tacos och kycklingfaijtas. Så himmelens gott vart det men just nu är ju allt jag äter - det godaste jag ätit :-) Fast jag drack vatten till och rörde inte efterrätten, chipsen, ostbågarna eller lösgodiset. Räknar det som utmärkt protein- och kolhydratsladdning för dagens kettlebellspass...

Kände mig fin fast det är nog svårt att se hur byxorna se ut egentligen :-)

Kommentarer

 1. Du är jätte fin Tina kram Cee

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt! Du blir mindre och mindre/Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar M - ja det är ju det som är meningen :-) Kram

   Radera
 3. Faan vad snygg du är!!!!!!! Galet stolt och glad över dina framgångar.
  Kram angel19.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack så mycket lill-sis!!! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…