Fortsätt till huvudinnehåll

Löpning i strålande sol

Vilken tur #teammalmövårruset har haft med vädret för idag var det åter underbar sol på dagens gemensamma träningstillfälle. Faktiskt det sista in Vår ruset för på torsdag är det dags för Malmö. Lite sorgligt men också spännande att ha följt tjejernas utveckling och att nu är det tid för loppet. Otroligt kul att få ha varit med om för mig personligen, underbart skickliga löparcoacher har vi haft och många nya vänner för livet! Fast coachen funderar på en fortsättning så håll ögonen öppna Skånetjejer...

Idag var vi på Bulltofta och vilket område och bara det att få testa på utomhusträning på olika platser i närområdet har varit givande. 

Lite peppsnack innan passet och som vanligt glada miner och skratt! 
Stort tack till dagens coach Pernille (orange tröja) och läs här vad hon tyckte om dagens pass: http://persiljaspringer.blogspot.se/2013/04/lopcoaching-utmana-dina-radslor.html

Läskigt att våga springa fort utför... 


Lite teknikövningar - oj som vi har lärt oss under dessa pass! 

Öva, öva, öva

Dags för nästa upplägg - intervaller...

Se bara så vacker miljö vi har haft idag 

Runt, runt, runt och jisses vad tjejerna vart grymma. Själv sprang jag också med och skrek som en galning för att alla skulle fortsätta... Vet inte om jag ska be om ursäkt...Lite nedvarvning och sedan blev det stretch 


Och lika glada efteråt och sjukt nöjda med vår insats!!! Jag tror just vår glädje har smittat av sig till alla löparexperter dvs vi är så glada att vi springer och tänker inte så mycket på prestation i övrigt :-)

Tack Andmotion för de goda Vitargobarsen som snabb återhämtning efter 90 minutes löpning i alla former!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…