Fortsätt till huvudinnehåll

Löpning i strålande sol

Vilken tur #teammalmövårruset har haft med vädret för idag var det åter underbar sol på dagens gemensamma träningstillfälle. Faktiskt det sista in Vår ruset för på torsdag är det dags för Malmö. Lite sorgligt men också spännande att ha följt tjejernas utveckling och att nu är det tid för loppet. Otroligt kul att få ha varit med om för mig personligen, underbart skickliga löparcoacher har vi haft och många nya vänner för livet! Fast coachen funderar på en fortsättning så håll ögonen öppna Skånetjejer...

Idag var vi på Bulltofta och vilket område och bara det att få testa på utomhusträning på olika platser i närområdet har varit givande. 

Lite peppsnack innan passet och som vanligt glada miner och skratt! 
Stort tack till dagens coach Pernille (orange tröja) och läs här vad hon tyckte om dagens pass: http://persiljaspringer.blogspot.se/2013/04/lopcoaching-utmana-dina-radslor.html

Läskigt att våga springa fort utför... 


Lite teknikövningar - oj som vi har lärt oss under dessa pass! 

Öva, öva, öva

Dags för nästa upplägg - intervaller...

Se bara så vacker miljö vi har haft idag 

Runt, runt, runt och jisses vad tjejerna vart grymma. Själv sprang jag också med och skrek som en galning för att alla skulle fortsätta... Vet inte om jag ska be om ursäkt...Lite nedvarvning och sedan blev det stretch 


Och lika glada efteråt och sjukt nöjda med vår insats!!! Jag tror just vår glädje har smittat av sig till alla löparexperter dvs vi är så glada att vi springer och tänker inte så mycket på prestation i övrigt :-)

Tack Andmotion för de goda Vitargobarsen som snabb återhämtning efter 90 minutes löpning i alla former!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…