Fortsätt till huvudinnehåll

Utmärkt servicedag!

Igår var jag i Malmö på leverantörsmöten hela dagen. Vid lunchtid på väg tillbaka till bilen gick jag förbi en affär när något fick mig att stanna till. Världens mest galna gympaskor som väckte habegär. Det roliga var att när jag gick in så hade den ena expediten på sig dem :-) Provade men kändes inte riktigt hundra. Men efter lite experthjälp och utprovning med olika sulor satt de perfekt. Och mina första Skechers var klara för inköp. Fick även med mig hem ett par jättebekväma Merrellskor - har varit nyfiken på det märket ett tag.

Så glad för all hjälp jag fick utav personalen på Bekväma skor och helnöjd med mitt inköp. Tack för ert tålamod! Idag sitter Merrellerna på fötterna tillsammans med nya jeans, mörkrosa glitterskärp och mörkrosa kofta som hängt i garderoben i evigheters evighet i väntan på att bloggerskans passform ska passa. Apropå nya jeans som inhandlades de på vägen hem. På typ det enda stället i världen som har perfekta byxor till en kropp som min. Nämligen Zizzi som jag går till på Burlövs center.

Där kan man också snacka utmärkt service från personalen. Har alltid fått så himla mycket hjälp där och ärlig sådan om ni förstår vad jag menar. Katarina som hjälpte mig igår svarade ärligt på om de byxorna jag provade satt snyggt eller inte. Så ingen säljhets utan bara ren och skär service. Fick med mig hem ett par svarta finbyxor och ärligt talat tro jag aldrig att jag har haft ett par byxor som sitter så perfekt. Perfekt kring midjan, perfekt över höfterna, rumpan och lår - wow finns det sådana??? Dock lite långa men det ska jag få hjälp med.

Frågade om de hade någon sömmerska de samarbetade med och då blev svaret att nä men vi har ett samarbete med Camilla eller det heter väl Malmströms & Co numera. Perfekt då jag har ett par svarta jeans också från Zizzi hemma som är för långa. Med prislapp och allt inköpa i slutet av 2011... För långa men sitter nu perfekt så ikväll ska jag in om och se om det går att fixa. Men jag fick även med mig ett par tajta blåjeans och de var kanon i längden så de invigs idag redan. Så stort tack till Katarina för hjälpen med att hitta perfekta byxor till den omöjliga underkroppen :-)

Men nä shoppingen slutade inte där... Gick in om Stadium för jag hade fastnat i någon måste ha mer fina träningsskor-dimma... Och efter experthjälp från en kille i personalen (åter igen utmärkt service!) så gick jag därifrån med två nya par. Tror mig de vart välbehövliga då de nuvarande har använts flitigt. Konstigt där hur alla mina kläder och skor faller samman samtidigt. Kan det ha att göra med mitt shoppingbeteende som att köpa 3 par strumpor, 2 par byxor, 2 par nya skor etc samtidigt?

Gå hit om du vill få hjälp med dina fötter tex inlägg, olika lästbredd eller bara köpa fina gympaskor som jag!

Vad finns i lådorna?

Jo dessa - visst är de fina och man blir glad utav dem! 

Nästa påse...

...innehöll dessa! 

Och sista... 

...de perfekta byxorna! 

Kommentarer

 1. Uj vad du shoppat ;) Vilka härliga regnbågsskor, man blir ju jätteglad av dom, jag vill också ha!

  Ha en skön helg och håll dej nu pigg och kry.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamensan shopping queen numero uno :-) Javisst är de bara bäst! Ha det så gott själv och ja det tänker jag! Kram

   Radera
 2. Trevligt att läsa om förstklassig service. Gött! Snygga gjejer fick du tag på också. Vi ses imorgon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är det bästa!!! Tack ja jag känner mig jättenöjd :-) Ses imorgon! Kram

   Radera
 3. Kul att köpa lite nytt tänker jag. man blir glad av att shoppa:). Dessutom är det extra roligt när vikt och annat känns bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut roligare att shoppa nu :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…