Fortsätt till huvudinnehåll

Veckan är planerad

Oj vad mycket som hänt denna helgen. Gårdagen är ju väldokumenterad :-) Idag har det stått löpband, instruera kettlebells där bla en fd kollega deltog så det blev en mysig pratstund efteråt, hemmalagade hamburgare och cole slaw till lunch. Lite slapp hemma och pyssel. En liten runda till Nova och se om där fanns några fynd. Promenixat en liten runda i solen med maken. Lagat köttfärssås till senare i veckan, kokat ägg och planerat veckointaget samt träning. Nu lite Itrim-bokförande och sen kommer jag somna nöjd! Hoppas du haft en lika kulig helg som jag!

Köpte dessa idag. Har inte testat innan men stor skillnad på kolisar så jag tänkte varför inte. Återkommer på tisdag om det är något att tugga i sig.

Hemmalagade köttfärssås efter "man tager vad man haver" recept tex nötfärs, svamp, morot, lök, majs, kryddor, grädde, creme fraiche, krossade tomater, tomatpure och färsk basilika. 

Kommentarer

 1. Jag testade den pastan för ett tag sedan och tyckte det smakade papper! Klarar mej så bra med broccoli, blomkål osv..
  Nu väntar jag med spänd förväntan på vad du kommer ge för utlåtande ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm misstänkte det men eftersom jag aldrig provat så...

   Radera
 2. Jag testade också. Köpte dessutom två paket, både penne och fusili.
  Provade en gång. Det räckte. Vill inte ha mer. Inte heller går det att lura i barnen att detta är pasta... Både smaken, strukturen och konsistensen är märklig.
  Nä, tacka vet jag potatis - inte heller särskilt mycket kolhydrater med tanke på hur mycket man får i sig! :)
  (Undrar btw vad det är för protein i denna pasta. Kanske som de där nya läbbiga Restart-barerna, som påstås innehålla protein... ÄRTprotein och nästan 150 kCal är det i dem! Jag föredrar kanelbullen, även näringsmässigt framför dessa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm jo jag är bara nyfiken. Även nyfiken på den http://www.alaeco.se/produkt/Mungbonsfettuccine så jag får väl se vad jag tycker :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…