Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens träning

Imorse var jag på Studio S redan vid kvart i 9. Skulle inte köra mitt cirkelpass förrän kl 10.10 men ville hinna med lite egen träning innan. Satte upp alla stationer med lite olika goodies tex kettlebells, pilatesboll, TRX, medicinboll och stegen. Vet ju inte hur dessa passen brukar köras men jag gör på mitt sätt :-) Så det blev 12 stationer med varierande övningar såsom burpees, marklyft, svingar, stegkombinationer, ball slams. Upplägget: kort introduktion, uppvärmning och sen blev det tre varv a la 1 minut aktiv och 15 sek vila/byte för att avslutas med stretch.

Dagens egna träning blev 10 min rodd, lite pinne, marklyft, framsida lår, svingar, latsdrag, bröst, biceps och triceps. Plus 40 min på löpbandet efter cirkelpass för att jaga steg. Efter en dusch så körde jag hem väldigt nöjd. Och jag tror cirkeldeltagarna blev nöjda också - det vart i alla fall vad de sa när de lämnade salen. By the way det är ju här på Studio S i Staffanstorp som jag ska hålla min föreläsning nästa onsdag. Kommer du?

Roligheter väntar...

Och från andra hållet... Tror deltagarna gillade att få testa TRX och kettlebells. Det som frambringade flest leende - stegen och ball slams :-) 

Fina Studio S gymmet som jag av någon anledning hade alldeles för mig själv


Underbara Elise jobbade idag. Alltid ett leeende och hon är en grym instruktör! 

Nämen vem är det här? 

Kommentarer

 1. Vad kul att deltagarna fick prova på lite nytt. Jag önskar att jag varit med. TRX och Kettlebells är helt klart favoriter. :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha lite svårt när det vart dig jag vikade för :-) Kram

   Radera
 2. Tack för ett grymt pass i lördagsmorse, träningsvärken på baksidan av låren ger sig till känna vid varje steg jag tar.. Skönt!!

  Kram Henrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul Henrika att du hittat hit och största tacket för din kommentar. Den gjorde mig glad!!! Grymt jobbat i lördags! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…