Fortsätt till huvudinnehåll

De dära pinnarna...

Okej jag var nog bara uppe på 5 pinnar och vände :-) Därför har kalendern rensats ut ännu mer de kommande veckorna. Massa kuligheter som jag jättegärna vill göra som att prova träningen hos Actic eller gå på bloggträff. Men det kan faktiskt vänta och nu är det bara att inse fakta. Ska jag lyckas med mitt mål så måste jag fokusera på mitt välmående - punkt slut.

Eller måste och måste det beror ju på hur man ser på saker och ting. Fast en huvudsak jag väljer att fokusera på är att lära mig "vad är lagom mängd kuligheter för fru Jensen?" Så att jag inte blir för trött och tycker kuliga saker är jobbiga och måsten. Och visst det blir ju alltid kul när man väl gör det och efteråt är jag sprudlande glad. Men jag menar tiden innan då jag har en massa dålig energi över alla "måsten" även om de är roliga...

Så regroup, rensa kalendern på måsten och lära sig att bara vara här och nu är fokusen. Sova bra, laga och äta bra, mysa med maken, jobba men få ner stressen, läsa bok, träna det jag vill, ligga på soffan, titta på film och lagom mängd kuligheter. Och hallå det är ju inte som jag går i ide och inget gör. Jag har ju jättemycket att se fram emot men då kan jag göra just det - verkligen njuta av de noga utvalda aktiviteterna!!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…