Fortsätt till huvudinnehåll

Fler träningsbilder

Här kommer fler träningsbilder från PT-passet i torsdags som ni kan underhålla er med medans jag köksstökar inför kvällens festligheter. Övningar är lika med rörlighet, rörlighet och rörlighet. Men för att jag ska bli bättre så är det vara att nöta, nöta och nöta som gäller! Ger inte upp utan jag ska bli bättre! Heja mig liksom :-) En annan sak är den där förbaskade kroppskännedomen. Svårt att vet var man har knä och fötter ibland och hur mycket som ska böjas eller inte...

Den här övningen kallas Skorpionen... Kollar här hur det ska se ut: http://www.dintraning.se/ovning/469/Skorpionen.html Lite kvar till att dutta foten om man säger så :-)Här är en variant utav utfall som jag kör. Stretcha och töj. Stramar som tusan och känns rejält men då gör det nytta tänker jag. Kolla fokusen i blicken...

Jadå det börjar ta sig och den sista biten som är kvar handlar enbart om framsidan utav låret är för tajt. Det där stillasittande jobbet...

Den fick vara med för jag har så rolig min - balansen var det visst också som gällde...

Här är jag mitt i Cindy-varianten. knäböjen börjar också bli riktigt bra. Bara sista knycken och åter igen beror det på lårmusklerna...

Men svinga den kan Jensen!

Och så VÄRT det men jisses jag är fortfarande öm i händerna :-)

Kommentarer

 1. Waow, vilken resa du gjort/gör! På min blogg lyfter jag fram kvinnor som vågar och kan. Vore trevligt om du hade lust att vara med där i ett reportage. Kolla in på bloggen så får du en uppfattning om vad det handlar om.
  Ha en skön kväll!
  // bara anna
  Annacecar.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst ställer jag upp på det Anna! Bara hör av dig! Ha det gott!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…