Fortsätt till huvudinnehåll

Here we go again...

Fick ett meddelande på min mobil idag när jag var i skolan. Nämligen från Itrim Lund. Med tanke på dramat sist så ville Monica meddela mig att min hälsocoach Caroline har slutat. Inte för att jag har ett möte bokat i närtid. Jag var ju där i fredags och gick strålande glad därifrån. Vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta som man säger. Känns ju inte bra på något sätt för det får ju mig att undra om Therese som är vår gruppcoach kommer stanna...

Å andra sidan så känner jag mig ju just nu stark men allt sådant kan ju ändra sig. Det vet jag av erfarenhet. Undrar också hur det kommer gå med alla grupper och samtal för med färre människor som ska "ta hand om oss" Itrimmare så påverkas ju kvalitén. Dvs hur många samtal/människor/träffar kan man rimligen hinna med på ett bra sätt. Naturligtvis antar jag att man rekryterar in nya coacher som kan stötta oss medlemmar. Fast sådant kan ju ta tid.

Åter igen detta handlar så mycket om förtroende och tillit i sådana här situationer. Samt att förändra sin livsstil är oerhört känslomässigt på alla möjliga sätt och man är inte alltid i sin mest "stabila form" om vi säger så. Dock är jag väldigt tacksam att denna gången blev jag meddelad om förändringen och säker på att det ordna sig på något sätt. Så jag tänker play it cool, invänta och se vad som händer. Håll tummarna är du snäll!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…