Fortsätt till huvudinnehåll

Idag blev det lunchpass

Eftersom Itrim Lund har börjat med gemensamma pulspass på fredagar kl 12 så måste det ju testas. Man ska inte klaga på utbudet om man inte själv infinner sig tycker jag! Sagt och gjort idag infann sig jag och kompisen Rebeca redo för att ösa på. Blev hyfsat svettig men min puls samarbetar inte. Ligger stadigt mellan 110-130 på de olika stationerna medans de andra ligger högre. Jaja jag körde ju på i alla 30 min så jag är nöjd.

Tyvärr kan jag inte gå de kommande fredagarna pga jobb men kan nog tänka mig att gå dit och köra själv nu när jag är gymlös... Tänk att igår gick mitt Studio S kort ut. Varit medlem sedan 2007/08 och under tiden också varit en turne på numera Nordic Wellness. Men from idag så finns inget giltigt gymkort att tillgå förutom Itrim då.

Känns helt rätt än så länge och första veckan i juni ska ju Actic Högevall testas för att se om det kan passa bloggerskan. Dock kommer jag inte införskaffa ett nytt förrän efter sommaren. Och det är ju inte så att jag kommer sitta på soffan och inget göra. Håller ju mina kettlebellspass, jagar med stegräknaren, har ett suveränt hemmagym med crosstrainer, trx, gummiband och kettlebells samt som skrivet Itrim-gymmet att tillgå. Så jag reder mig nog :-)

Så här glada kan man vara för att man ska träna :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…